Vi tar hånd om hele begravelsesprosessen
Vi hjelper deg med planleggingen og gjennomføringen av begravelsen for dine nærmeste

Om Ørnes Begravelsesbyrå

Ørnes Begravelsesbyrå er en familiedrevet bedrift som har eksistert i mange år, og vi er nå tredje generasjon som driver byrået. I januar 2018 tok jeg og kona mi over etter Martin og Odny Selstad etter 35 år. Da hadde jeg allerede vært en del av byrået i 17 år, så jeg har lang erfaring med mennesker i sorg. Vår lange erfaring har lært oss mye om å skape en trygghet når en familie rammes av dødsfall. Vi ønsker å videreføre det som er bygd opp gjennom generasjoner. Vår oppgave er å veilede pårørende i praktiske spørsmål, samt tilrettelegge gravferden så det blir en minnerik og fin opplevelse for de etterlatte. 

Vi er et begravelsesbyrå i et lite distrikt og fikser alt selv. Vi bistår med veiledning og hjelp i alle oppgaver som er relatert til begravelse. Alt fra henting av den døde i inn- og utland til oppussing av gravminner. Alle trossamfunn er velkommen hos oss og vi skal gjøre det vi kan  for at du skal føle deg ivaretatt i den tunge tiden.

Ta kontakt for et gratis, uforpliktende planleggingsmøte. Vi er tilgjengelig på telefon 970 20 731 hele året, 24 timer i døgnet. Vi vet hvor viktig det er med trygge rammer i den vanskelige tiden, så vi kommer gjerne hjem til deg for et møte hvis du ønsker det. 

Vi jobber målrettet for å ivareta personlige ønsker og sikrer dere en korrekt og verdig seremoni og avskjed

Planlegg begravelse

 

Planlegg begravelse

Detaljer

Kontakt